Informatie over de Seinpost

De Seinpost Callantsoog is een mooi bungalow park in Callantsoog.  Het parkje ligt aan de Dorpsweg 23 net voorbij het centrum aan uw linkerhand.  Het park is vernoemd naar de hoogste duin van Callantsoog.  Deze hoge duin werd in het verleden gebruik als om een netwerk van telegrafen op te plaatsen.

U voelt en hoort de zee!

Onder aan deze duin ligt een rustig park met een aantal vakantie appartementen,  geschakelde vakantiehuisjes en 2 grote vakantiewoningen voor 7 personen. Met de ligging onderaan het duin is het park op loopafstand van het strand en de zee.

Lekker dicht aan zee!

Het park heeft zijn eigen parkeerplaats, u heeft als gast uw eigen parkeerplaats voor of vlakbij uw vakantiehuis. Door de afscherming van de weg is het terrein autoluw. Door de ruime indeling met veel groen is het een kindvriendelijk omgeving.  Via het terrein van de Seinpost kunt u binnendoor binnen enkele minuten het strand bereiken, u hoeft hiervoor niet over de openbare weg. Op het vakantieparkje staan tevens een paar speeltoestellen.

LekkerNaarZee verhuurt een groot aantal accomodaties op het vakantieparkje. Een aantal geschakelde bungalows zijn naast elkaar gelegen en daardoor ook erg geschikt als groeps-accomodatie. Bent u op zoek naar een XL vakantiehuis neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Door de mooie ligging is de Seinpost ook erg geschikt voor een verblijf in het laagseizoen, een heerlijke stek om even lekker uit te waaien op het strand. Een aantal huizen beschikt over een open haard, een sauna en ligbad.


Informatie Callantsoog

Slecht een duinenrij scheid het dorpje Callantsoog van het mooie strand, er zijn maar weinig plaatsen in Nederland waar u zo dicht bij het strand kunt verblijven. U bent met enkele minuten op het strand of bij een van de verschillende strandtenten. Een aantal van deze strandtenten zijn zelfs het hele jaar geopend.
Callantsoog is een van de oudste en mooiste kust plaatsen in het land met een mooie en gezellig centrum. Het centrum is heeft een groot aantal verschillende winkeltjes, restaurants en gezellige terrasjes . De meeste winkels zijn het hele jaar geopend.logostreep voor op wit

Seinpost

Op de Seinpost kun je de volgende huizen vinden:

Seinpost 1 vakantiehuisje

Seinpost 2 bungalow

Seinpost 3 vakantie

Seinpost 4 huisje (niet voor verhuur)

Seinpost 5 Appartment

Seinpost 6 strand

Seinpost 7 vlak aan zee

Seinpost 8 Naar Zee

Seinpost 9

Seinpost 10 voor 4 Personen met haard

Seinpost 11 voor 5 personen met open haard

Seinpost 12 voor 5 Personen vakantiebungalow

Seinpost 13

Seinpost 14 Mooi huis met haard

Seinpost 15 voor 5 Personen

Bungalow op hoek Seinpost 16

Seinpost 17 Begane grond Appartement

Seinpost 18 Dorpsweg 23

Begane grond Appartement Seinpost 19

Begane grond Appartement Seinpost 20

Seinpost 21  Begane grond

Seinpost 22 appartement aan de kust

Aan de parkeerplaats Seinpost 23

Seinpost 24 Appartement

Seinpost 25 Appartement

Seinpost 26 Appartement

Seinpost 27 Vakantieppartement

Seinpost 28 Appartement boven

Seinpost 29 Appartement voor 4 Personen van NaarZee

Seinpost 30 Appartement

Seinpost 31 Appartement

Seinpost 32 Appartement

7 Persoons huis Seinpost 33

Seinpost 34  Groot huis 7 Persoons